Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Haarden-kachels.be Online info & inspiratie over de verschillende
soorten haarden en kachels.
header image
Haarden-kachels.be

Inbouwkachels: soorten & inspiratie

Ingebouwde kachels zijn één met de ruimte. Bovendien vergroten ze ook het ruimtelijk gevoel van de kamer. Lees hier meer over de soorten inbouwkachels en bepaal welke best past bij jouw wensen.

 

Soorten inbouwkachels

Inbouwkachels bestaan in verschillende soorten, net zoals bij vrijstaande kachels. Elke soort past bij een andere nood. Lees hieronder meer en bepaal welke kachel het best past bij datgene waar jij op zoek.

 

1. Inbouwkachels op hout

Houtkachels zijn duurzaam. Hout vervuilt minder dan andere brandstoffen. Bovendien is hout een pak voordeliger qua prijs in vergelijking met de schommelende prijzen voor gas. Moderne houtkachels hebben tegenwoordig ook een veel hoger rendement.  Daarnaast zorgt een houtkachel ook voor sfeer. Klik hier voor info over houtkachels.

hout inbouwkachel

 

 

2. Inbouwkachel op gas

Inbouwkachels op gas zijn eenvoudig in gebruik en comfortabel. Ze warmen snel op en halen een hoog rendement.  Daarenboven zijn kachels op gas zuinig in verbruik. De lange levensduur van de kachel is een bijkomend voordeel. Bovendien stel je zelf de hoogte van de vlammen in, zodat je zelf het verbruik kan regelen. Klik hier voor meer informatie over gaskachels.

 

inbouwkachel gas

 

 

3. Inbouwkachel met pellets

Pelletkachels zijn automatiseerbaar en eenvoudig in gebruik. Pellets zijn quasi gewichtloos en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze ook CO2-neutraal. Daarnaast halen deze kachels een hoog rendement. Ze zijn te verkrijgen in tal van formaten. Meer informatie over pelletkachels vind je hier.

pelletkachel ingebouwd

 

Offertes voor haarden/kachels ontvangen?

Kies voor een professionele plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele plaatsers